Poliklinika Gusić, to smo mi

Poliklinika Gusić, to smo mi

POLIKLINIKA GUSIĆ- TO SMO MI

Ako vas je kojim slučajem život odveo u Rijeku ili u Pulu teško da niste čuli za omiljenog ginekologa Darka Gusića. Teško je odrediti koliko je djece na svijet došlo uz njegovu pomoć i stručnost a još teže odrediti broj pacijentica koje je pregledao ili operirao. Doktor Darko Gusić specijalist je ginekologije i opstetricije, te subspecijalist fetalne medicine.Radio je u Općoj bolnici Pula, poliklinikama Sunce i Rijeka, Domu zdravlja Pula, KBC Rijeka aunazad nekoliko godina radi u Općoj bolnici Gospić. Redovito se stručno usavršava na svjetskim i europskim kongresima, te je član Europskog udruženja za prevenciju i liječenje karcinoma vrata maternice. Ujedno je i član Hrvatskog kolposkopskog društva.
Priča o selidbi u Smiljan, rodno mjesto Nikole Tesle, jednog od najvećih svjetskih izumitelja, nakon karijere u velikimgradskim bolnicama isto nije slučajna ali možda je za nju najodgovornija supruga Ivana, profesorica glazbene kulture. Naime, upravo je Ivana odlučila da će Lika postati njihova obiteljska oaza i idealno mjesto za odrastanje njihove troje djece. Prvi je na svijet došao Šimun Guliver 2013., zatim dvije godine kasnije Bartul Vigo i na kraju mezimica Brigita Zoe 2017. godine.
Život u Smiljanu, posve je drukčiji od života u gradu, reći će vam obitelj Gusić već pri prvom susretu, no ima puno svojih prednosti. Za početak, unatoč pretrpanom rasporedu doktora Gusića, obitelj je češće zajedno zato su i Polikliniku Gusić smjestili u obiteljsku kuću. Prijateljska atmosfera i stručnost, smatraju, najvažnije su odlike njihove poliklinike u kojoj možete obaviti sve opće ginekološke preglede, male ginekološke zahvate, a odnedavno i dermatološke preglede, preglede madeža te male kirurške zahvate poput uklanjanja madeža i ostalih promjena na koži.Poliklinika je opremljena svim suvremenim aparatima a posebno su ponosni na 4D ultrazvuk, krioterapiju (tehniku zamrzavanja vrata maternice) i Lletz metodu.
Svaka tri tjedna u poliklinici se mogu obaviti i dermatološki pregledi kod doktorice Gorane Mardešić Dokuzović a zahvaljujući njoj u Lici se napokon, između ostalog, mogu obaviti tretmani radifrekventnog Lletza za skidanje bradavica, madeža i ostalih nepravilnosti na koži.